Cukgaļas filejas barības vertības unn ķīmiskā struktūra uz 100 grammiem:
- Kalorijas – 142 (kcal)
- Proteīni – 19.4 (g)
- Tauki – 7.1 (g)
- Ūdens – 72.4 (g)
- PP vitamīns- 2,63 (mg)
- B1 vitamīns (titamīna) – 0.11 (mg)
- B2 vitamīns (riboflavīns) – 0.1 (mg)
- B3 vitamīns (pantotēnskābe) – 0.5 (mg)
- B6 vitamīns (prodoksīna) – 0.3 (mg)
- B9 vitamīns (folic) – 4.1 (mcg)
Cukgaļa ir veselīgs produkts
Cukgaļa – svarīgs komponents cilvēka uzturā, ir galvenokārt, proteīnu resurss. Pati par sevi, tā ir daudz tauku saturošā gaļa. Bet tā fileja ir labā Jūsu ikdienišķā ēdienkārtē. Ja Jūsu izvēle – veselīgs uzturs, tad neapšaubami, cukgaļa ir ieņem pirmo vietu.
Nedaudz vairāk par cukgaļu
Bekons – konservēta gaļa, izgatavota no cūkgaļas. Pirmkārt, to izgatavošanai lieto lielo sāls daudzumu, kā salījumā, tā arī sausā iepakojumā,rezultātā iegūst svaigo bekonu (zaļš bekons). Svaigs bekons var žavēties dažu nedēļu laikā, varīts vai kupināts. Svaigo jeb žavēto bekonu jāgatavo pirms ēšanas.
Hey, mani sauc Signe. Esmu neizsakāmi priecīgi par to, ka esmu beidzot izveidojusi savu blogu. Es strādāju vairākus gadus mārketingā, bet brīvo laiku cenšos veltīt saviem draugiem un ģimenei.